Solvitur is een dienstverlener speciaal voor kleinschalige zorgaanbieders.

 

Door onze diepgaande kennis over wat er bij het drijven van je zorgonderneming komt kijken en wat de verdere randvoorwaarden zijn, helpen wij je verder. Wij zijn dan ook trots op onze unieke multidisciplinaire maar toch specialistische aanpak van jou uitdagingen.

 

Door ons sterke netwerk zijn wij betrokken bij alle randzaken rondom je bedrijf, waardoor jij met één specialistische partner te maken hebt en jezelf gewoon weer bezig kunt houden met het leveren van goede zorg.

Kwaliteitssysteem

Als zorgaanbieder ben je in veel gevallen verplicht om de kwaliteit te waarborgen. Solvitur beschikt over uitgebreide kennis van diverse kwaliteitssystemen waarover wij kunnen adviseren, en welke wij desgewenst direct kunnen implementeren in je organisatie. Ook het verdere beheer van een dergelijk systeem is bij ons in goede handen. Met onze unieke aanpak zorgen wij ervoor dat het kwaliteitssysteem ook daadwerkelijk een positieve bijdrage levert aan je organisatie, in plaats van het creëren van een administratieve last.

Overheid

Soms kun je wel wat advies gebruiken in je contacten met de overheid, of andere financierders. Want hoe ga je nu goed een aanbesteding in en zorg je dat alle formulieren op de juiste wijze worden ingevuld? WMO, Jeugdwet, WLZ, PGB, allemaal hebben ze een andere werkwijze waar je maar net de specialistische kennis van moet hebben. Wij helpen je verder, met praktische en uitvoerbare adviezen, of we nemen het hele traject van je over.

Zorgadministratie

Als zorgverlener kun je niet zonder een goede zorgadministratie van uw cliënten. Een goede zorgadministratie helpt u bijvoorbeeld heldere doelen te formuleren en deze ook te meten en te rapporteren. Solvitur kan u adviseren over hoe u deze administratie opzet, en het bijvoorbeeld ook mogelijk maken om ouders of begeleiders direct in de dossiers mee te laten kijken. Desgewenst is het mogelijk om alle administratieve processen rondom uw cliënten te laten verzorgen door Solvitur. Wist u bijvoorbeeld dat uw facturen ingediend door Solvitur gemiddeld binnen 20 dagen betaald worden?

ZilliZ

Solvitur is aanbieder van het softwarepakket ZilliZ. Solvitur kan je tijdens het gehele aanschaftraject van Zilliz van dienst zijn, en ook daarna met bijvoorbeeld aanvullende trainingen of volledige overname van de administratie. Solvitur zorgt ervoor dat Zilliz volledig administratief ingericht is voor je organisatie en klaar voor gebruik. Maar ook daarna kunnen wij voor u desgewenst uw volledige cliëntadministratie verzorgen. Zo heb je de garantie dat alle processen rondom de zorgadministratie in goede handen zijn!