ZilliZ

Gewoon een makkelijk product, speciaal voor de kleinschalige zorg. Maak ZilliZ nog productiever, met onze hulp.

 

ZilliZ – complete zorgadministratie

Solvitur is implementatiepartner voor het zorgadministratiepakket Zilliz. Dit uitgebreide maar toch op kleinschalige zorgaanbieders gerichte pakket is de ideale oplossing voor deze doelgroep. Alles waar je als zorgaanbieder aan moet voldoen zit er namelijk in.

Het voordeel van de aanschaf van ZilliZ via Solvitur is dat we je niet alleen tijdens het gehele aanschaftraject van ZilliZ van dienst zijn, maar ook daarna. Solvitur zorgt ervoor dat ZilliZ volledig administratief ingericht is voor uw organisatie en klaar voor gebruik. Daarna kunnen wij desgewenst je volledige cliëntadministratie blijven verzorgen. Zo heb je de garantie dat al je zorgadministratieve processen in een keer in een paar goede handen zijn!

u

Wat is ZilliZ?

ZilliZ is een volwaardig zorgadministratiesysteem, speciaal ontwikkeld voor de kleinschalige zorg. Dat betekent dat het eenvoudig in gebruik is, vriendelijk geprijsd en tegelijk volledig qua functionaliteit. ZilliZ is al beschikbaar vanaf €20,- per maand. Meer informatie over ZilliZ? Kijk op www.zilliz.nl.
i

Implementatie

Een goed softwarepakket valt of staat met een inrichting die past bij je organisatie. Met een implementatie via Solvitur is dit gewaarborgd. In de basis zal een implementatie een gelimiteerd aantal contracten en cliënten bevatten. Met de aanvullende diensten van Solvitur is het mogelijk om uw gehele administratie in ZilliZ te laten implementeren, zodat een directe en vlotte overstap gewaarborgd is.

Training

Ondanks dat ZilliZ eenvoudig in gebruik is, is een goede training onontbeerlijk. Door de werking en processenvan ZilliZ volledig te kennen, is het mogelijk om slimmer gebruik te maken van ZilliZ. Als je behoefte heeft aan een verdere specialistische training, desgewenst op locatie, over het gebruik van Zilliz kan Solvitur deze voor je verzorgen. Dat kan een volledige training over het gebruik zijn, maar ook een specifieke training over bijvoorbeeld presentie boeken en dagrapporten schrijven voor je medewerkers. Samen met jou bepalen wij de vraag en zorgen wij ervoor dat jij het maximale resultaat voor jou, je onderneming en je cliënten uit ZilliZ kunt halen.

Tarieven

Je gaat altijd een contract rechtstreeks met Landmerc aan op het moment dat je ZilliZ af wilt nemen. Wij zorgen er voor dat je een gespecificeerde offerte krijgt voor het gebruik van de software. Onze aanvullende diensten neem je rechtstreeks bij ons af.

Training

Wordt een ZilliZ expert!
offerte
  • Een training, specifiek voor jou organisatie
  • Op jou locatie
  • Leer alles wat voor jou van toepassing is over ZilliZ
  • Je moet daarna nog wel zelf je administratie doen

Uitgebreide implementatie

Direct van start
offerte
  • Je hoeft zelf niets meer in te voeren
  • Een volledig startklaar pakket
  • Desgewenst inclusief training
  • Je moet daarna nog wel zelf je administratie doen

Veelgestelde vragen

Is ZilliZ voor mij het beste pakket?

Als een kleinschalige zorgaanbieder bent die meer dan genoeg heeft aan de basiseisen van een goede zorgadministratie? Ja, waarschijnlijk wel. Maar voordat je van ons een offerte krijgt kijken we eerst samen naar je organisatie en of ZilliZ echt de beste keus is. We hebben kennis van alle softwarepakketten, dus als mocht blijkend at er voor jou een betere keuze is, stellenw e je deze ook zeker voor.

Wat is het grote voordeel om ZilliZ af te nemen via Solvitur?

Wij zijn niet alleen thuis in de software, maar zijn ook dagelijks bezig met zorgadministratie. Daardoor kunnen wij snel in beeld brengen wat de beste manier is voor jou organisatie om ZilliZ te gebruiken. Ook in het na traject kunnen wij je blijven helpen. Denk bijvoorbeeld aan een voortdurend adviserende rol voor je zorgadministratie, of we kunnen deze zelfs volledig van je overnemen.

Benieuwd naar ZilliZ?