Zorgadministratie

Zorgadministratie makkelijk gemaakt. Dan kun jij jezelf gewoon weer bezig houden met de zorg.

 

Betaalbaar

Voor een vast bedrag per maand kan Solvitur uw hele zorgadministratie overnemen.  Door slimme innovaties en onze ervaring aan elkaar te koppelen zorgt Solvitur voor een vlotte afhandeling van het gehele proces. Van indicatie tot betaling van de declaratie, welke financiering het ook betreft.

Gegarandeerd

Solvitur weet waar een administratie aan moet voldoen, en wat er nodig is om uiteindelijk de factuur betaald te krijgen. Door constante monitoring van je zorgadministratie zorgen wij ervoor dat alle dossiers compleet en up-to-date blijven. Hierdoor voldoe je altijd aan alle wet- & regelgeving, blijft overzicht gewaarborgd en in 99% van de gevallen wordt de factuur binnen de betaaltermijn betaald.

Adviserend

Ook voor vragen over je zorgadministratie ben je bij Solvitur aan het juiste adres. Vragen als hoe je een goede zorgadministratie opzet, hoe dat Vecozo nu eigenlijk werkt en hoe je de VNG berichtenapp installeert zijn voor ons dagelijkse kost. We gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan waar jou administratie wel wat verbetering kan gebruiken. Dat kan zowel als abonnement waarbij je alles uitbesteed aan Solvitur, als adviserend waarbij je zelf je administratie blijft voeren.

Abonnementen

Als je besluit je administratie over te dragen aan Solvitur, ga je een heerlijke stressvrije tijd tegemoet. Jij geeft door wie wanneer geweest is met een individueel verslag, en dat was het eigenlijk wel. Alles wat niet direct met zorg te maken heeft nemen wij van je over. Voor een vast laag bedrag, waarbij je geen enkel risico loopt op te hoge kosten.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik nu precies per cliënt

Je betaald voor een cliënt op het moment op het moment dat wij de cliënt namens jou factureren aan je opdrachtgever. Dus als je cliënt een periode niet geweest is, betaal je ons ook niets. Zo heb je dus nooit vaste kosten

Jullie doen dan alles?

Alles wat niet zorginhoudelijk is, dat kun jij veel beter. Wel adviseren we je over hoe je een goed zorgplan opstelt, hoe je om moet gaan met doelen en hoe je bijvoorbeeld doeltreffend evalueert. We helpen je als een indicatie niet doorkomt of met het bepalen van een goed uurtarief.
Het enige waar we jou hulp voor nodig hebben is om te weten wie wanneer geweest is. Op basis daarvan stellen wij de verdere afhandeling op. Wordt de factuur niet betaald, dan gaan wij namen jou aan het bellen. De gehele papieren rompslomp van een cliënt nemen wij zoveel mogelijk van je over. Dan kun jij gewoon gaan zorgen.

Hoe doen jullie dat op afstand?

Uiteraard komen we wel eens langs voor een kop koffie. Zo houden we een gevoel met je organisatie en wat je aan het doen bent. Maar het meeste gaat digitaal. Afhankelijk van je situatie nemen wij een bestaand softwarepakket over, implementeren we nieuwe software of zoeken we een andere passende oplossing. Door slimme oplossingen en de ouderwetse telefoon, kunnen we op een efficiënte manier alles bolwerken.

Overtuigd?

Ook als je nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op