Aangenaam!

Wij zijn Solvitur. Jouw nieuwe helden.

Tenminste, als we onze trouwe klanten mogen geloven.
Want is het niet fijn om  bijvoorbeeld binnen enkele dagen je hele achterstallige administratie bijgewerkt en gedeclareerd te hebben, zonder dat jij daar veel voor hoeft te doen? En er in de toekomst ook nooit meer al te veel aan te hoeven doen?

De zorg iedere dag weer een beetje makkelijker maken, dat is Solvitur.
De zorg iedere dag weer een beetje beter maken, dat ben jij, aangenaam!

De geschiedenis van Solvitur

Het verhaal van Solvitur is er een van mensen met passie voor de zorg, zonder dat ze ook daadwerkelijk zorg verlenen. Gestart in 2016 als administratiekantoor voor een enkele zorgboerderij en binnen 2 jaar uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 25 tevreden klanten. Geen dik geschiedenisboek dus, maar een snel groeiende organisatie met het hart op de juiste plek die thuis is in alle facetten waar de zorgmarkt mogelijkerwijs mee te maken krijgt. Natuurlijk nog steeds voor administratie, maar ook voor kwaliteit, innovatie en alle andere perikelen rondom zorg. Solvitur is jou veilige haven voor alles wat vervelend is, zodat jij je gewoon weer met zorg bezig kunt houden.

Waarom Solvitur?

Omdat wij jou leven een stuk makkelijker gaan maken. Klanten die met ons samenwerken roemen onze bereikbaarheid, onze kennis en onze pragmatische instelling. Daarnaast regelen we dingen snel, goed en eenvoudig. We hebben oog voor je budget en ons unieke model groeit of krimpt automatisch met je organisatie mee. Onze prijzen communiceren we dan ook vooraf en transparant, gewoon via deze website om precies te zijn. Of je nu maar 1 cliënt hebt, of 500, samen maken we de zorg makkelijker en beter.

Je kunt bij ons terecht voor alles wat op je af komt en niet direct met de zorg te maken heeft. Zorgadministratie, kwaliteit, innovatieprojecten, aanbestedingen en bijvoorbeeld vragen omtrent PGB, WMO, JW, WLZ, ZVW, CAK, CIZ, HKZ, ISO, SKJ & FLZ. Eigenlijk zijn we wel thuis in iedere afkorting.

Wij zijn een klein maar groeiend team met grote deskundigheid. Dit zorgt ervoor dat je een vaste contactpersoon krijgt die alles weet van jou organisatie. Dus korte lijnen, langdurige samenwerkingen. We zijn geïnteresseerd in alles wat je doet en komen graag regelmatig op de koffie om te kijken hoe het gaat. Omdat we met gevoelige gegevens omgaan zijn we in het certificeringstraject voor ISO9001 & NEN7510.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?