Selecteer een pagina

Dierenpension Raalte

Vraag

Het Dierenpension Raalte is net gestart met het kwaliteitssysteem “Kwaliteit laat je zien” van de Federatie Landbouw & Zorg en was op zoek naar een manier om de implementatie zo soepel en beheersbaar mogelijk te laten verlopen.

Details

Dierenpension Raalte
Kwaliteitssyteem

Dierenpension Raalte is aangesloten bij het kwaliteitssysteem “Kwaliteit laat je zien” van de federatie landbouw & zorg. Nadat Solvitur voor een volledige implementatie van het kwaliteitssysteem geeft zorg gedragen, zorgt Solvitur ook of dat door het gehele jaar aan alle onderdelen van het kwaliteitssysteem wordt voldaan. Dit betekend dat er een continue monitoring plaats vind van wat er gebeurd op de zorgboerderij.

Voor de zorgboerderij betekend dit dat de administratieve lasten rondom het kwaliteitssysteem zijn terug gebracht tot een maandelijks contactmoment met Solvitur en een jaarlijkse interne audit. Solvitur neemt daarna de nodige rapportages op zich. Voor het kwaliteitssysteem van de Federatie landbouw & zorg betekend dit concreet dat Solvitur zorg draagt voor het schrijven van het jaarverslag.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?