Selecteer een pagina

Zorgboerderij de Ooijsebrug Groessen

Vraag

Zorgboerderij de Ooijsebrug wilde graag deelnemen aan een WMO aanbesteding van de Regio Centraal Gelderland, zodat zij voortaan rechtstreeks zorg in natura konden leveren zonder dat zij afhankelijk bleven van een van haar hoofdaannemers. Solvitur werd benaderd met de vraag om deze volledige aanbesteding te begeleiden en daarna alle noodzakelijke administratieve zaken op orde te brengen en te beheren.

Details

Zorgboerderij Weidezicht
Administratie
Overheid & aanbestedingen

Aanbesteding

Solvitur begeleid en beheerd de WMO contractering van de Ooijsebrug in verschillende gemeenten. Na een succesvolle aanbesteding in de Regio Centraal Gelderland met de gemeenten Duiven, Zevenaar & Westervoort kan de zorgboerderij nu voor deze gemeenten zorg in natura leveren. Solvitur beheerd en begeleid ook nu de contracten als deze aan de jaarlijkse vernieuwing toe zijn.

Solvitur heeft de volledige aanbesteding van de zorgboerderij over kunnen nemen. Door een heldere en duidelijke vertaling van de contracten naar Weidezicht wist de zorgboerderij waarvoor zij tekenden zonder zich eindeloos in aanbestedingsstukken te verdiepen waarvoor de noodzakelijke kennis niet in huis aanwezig was.

Administratie

Solvitur beheerd de volledige zorgadministratie van de Ooijsebrug. Solvitur heeft in eerste instantie namens de klant een onderzoek uitgevoerd welke automatiseringsoplossing het beste bij deze specifieke zorgboerderij zou passen. In nauw overleg met de klant is hierbij voor het softwarepakket ZilliZ gekozen. Solvitur heeft vervolgens zorg gedragen voor het volledig inrichten van dit pakket.

Solvitur regelt iedere facturatieperiode dat alle declaratie binnen een week zijn ingediend. Door kennis van zaken en continue monitoring op de betaalstatus zijn ellenlange betaaltermijnen  niet langer aan de orde. Declaraties worden snel en correct verwerkt. Ook de managementrapportages en KPI’s welke naar de opdrachtgevers verstuurd moeten worden, worden door Solvitur verwerkt. Doordat Solvitur ook implementatiepartner van ZilliZ is, kan de zorgboerderij met al haar vragen over de te voeren administratie en haar zorgadministratiesysteem op een adres terecht.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?